Ulov Soma Na Jezeru Modrac – 482416

Scholarships expiring soon Forums General Scholarship discussion Ulov Soma Na Jezeru Modrac – 482416

Viewing 0 reply threads
  • Author
    Posts
    • #25736
      tremunicsona
      Participant



      CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE

      This amazing site, which includes experienced business for 9 years, is one of the leading pharmacies on the Internet.

      We take your protection seriously.

      They are available 24 hours each day, 7 days per week, through email, online chat or by mobile.

      Privacy is vital to us.

      Everything we do at this amazing site is 100% legal.

      – Really Amazing prices

      – NO PRESCRIPTION REQUIRED!

      – Top Quality Medications!

      – Discount & Bonuses

      – Fast and Discreet Shipping Worldwide

      – 24/7 Customer Support. Free Consultation!

      – Visa, MasterCard, Amex etc.

      CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE










      Ulov Soma Na Jezeru Modrac

      Som od 55 Kg – Jezero Modrac – YouTube Som je uhvaćen dana 16.08.2009 godine u 17, 00 sati na jezeru Modrac na vuču iz čamca, Som od 55 Kg – Jezero Modrac Bistro BiH. LOV-SOMA JEZERO MODRAC LOV NA SOMA AMIR TALETOVIC – YouTube JEZERO MODRAC LOV NA SOMA AMIR TALETOVIC This feature is not available right now. Lov soma na Bilećkom jezeru I dio- Bistro BiH NTV Hayat Som od 55 Kg – Jezero Modrac – VidInfo Som od 55 Kg – Jezero Modrac – Sretni ribolovac je Lukavčanin Asmir Gosić – Kasper. Som je uhvaćen dana 16.08.2009 godine u 17, 00 sati na jezeru Modrac na vuču iz Lukavac – Veliki ulov na jezeru Modrac: Borba sa – Uobičajeno nedjeljno pecanje na lukavačkom jezeru Modrac Veliki ulov na jezeru Modrac: Kukom smo zajedno zakačili soma i nakon pola sata ga izvukli na Ribolov Tehnike Mamci i Pribor: Jezero Modrac – Januar 2011 , krivolov u BiH, lukavac jezero, modrac ribolov jezero, mreza za ribolov U ovim hladnim danima lov skobalja na plovak i lov soma buckom; lov soma U jezeru Modrac ulovljen som težak 58 kilograma – Sportski ribolovac Ames Gosić iz Lukavca u nedjelju je u jezeru Modrac ulovio soma teškog 58 kilograma. Njegov najveći ulov do ovog kapitalca težio je 15-ak Som od 58 kilograma iz jezera Modrac Portal o ribolovu i Trackbacks/Pingbacks. Novi ulov soma na jezeru Modrac – 49 kilograma Portal o ribolovu i zaštiti okoline u Bosni i Hercegovini – Bistro Bosno i Hercegovino! Jezero Modrac: Tuzlak upecao x27;zvijer x27;, šest sati se borio sa Amir Taletović, iz tuzlanskog naselja Slavinovići, upecao je na jezeru Modrac pravu x27;zvijer x27; – soma dugog dva metra i teškog 77, 3 kilograma.

      Jezero Modrac Prokosovići

      te uređena biciklistička staza za brdski biciklizam.Na Jezeru modrac se održaje i šarana i soma, te nešto želju za pecanjem na jezeru sve Plovkarenje ribolov: Modrac Kod Tuzle I Istina Jezero Modrac mjesto iz bajki za ribolovce možda je nekada i bilo ali soma takođe, nema Mreža je uzela danak i ovom jezeru te ga pretvorilo u totalni JEZERO MODRACULOV NAŠEG ČITATELJA I apel na – LTK INFO -Danas je naravno u sportskom ribolovu na jezeru Modrac ulovio kapitalan primjerak štuke sto se vidi iz priloženog.-Da u jezeru Modrac ima života pokazuje i druga Jezero Modrac: Izvučen som kapitalac težak preko 60 kilograma Amir Taletović među ribolovcima poznatiji kao quot;Feeder quot; prije tri dana je ponovo uspio da ostvari značajan ulov na jezeru Modrac, a u pitanju je som kapitalc Na jezeru Modrac izvučen som kapitalc težak preko 60 Amir Taletović među ribolovcima poznatiji kao quot;Feeder quot; prije tri dana je ponovo uspio da ostvari značajan ulov na jezeru Modrac, a u pitanju je som Danas na jezeru Modrac: Ulovljen som težak 20 kilograma i dug Sportski ribolovac Sanela Delhunia danas, 25.8. je imala sreću da u jezeru Modrac ulovi soma teškog 20 kilograma i dugog 130 centimetara. Jezero MODRAC – Sportski ribolov Akumulaciono jezero Modrac nastalo je 1964.godine izgradnjom brane na rijeci Spreči u mjestu Modrac, šarana i soma, te želju za pecanjem na jezeru sve Modrac Ribolovna priča Stranica 2 Situaciju je znatno usložila i pojava uginuća jedne vrste ribe quot;američki somić quot; na jezeru Modrac, Pobogu, gdje ćete udicom za soma loviti, JEZERO MODRAC – UPECAN quot;SOM quot; KAPITALAC 61 KILOGRAM – -Amir Taletović među ribolovcima poznatiji kao quot;Feeder quot; prije tri dana je ponovo uspio da ostvari značajan ulov na jezeru Modrac, a u pitanju je som kapitalc

      Lov soma na jezeru – Vukovi sa DUNAVA

      Lov soma na jezeru. Vukovi sa DUNAVA. Dobrodošli, Alo drugari ajd ponovo da poguram ovu temu.Jel ima neko da peca soma na jezeru.Ajd dajte malo saveta. Sačuvana Ulovljen som težak 104 kilograma – VidInfo Dosadašnji najveći ulov na jezeru Drenova bio je som težak 96 kilograma, U jezeru Modrac ulovljen som težak 58 kilograma Ames Gosić u jezeru Modrac ulovio soma teškog 58 kilograma Sportski ribolovac Ames Gosić iz Lukavca u nedjelju je u jezeru Modrac ulovio soma teškog 58 kilograma. Njegov najveći ulov do ovog Svaka cast momcima na Reportaža o jezeru Modrac Portal o ribolovu i zaštiti Imao sam tada sedam godina.Otac mi je obećao da će me povesti na jezero Modrac jednom tonom soma i sa nešto amura. Na na nasem jezeru(na kamenjaru Jezero Modrac – provesti na quot;uređenom i od smeća očišćenom quot; jezeru Modrac. jučer na jezeru Modrac pravu x27;zvijer x27; – soma dugog dva metra i ulov je san svakog Ribolov Tehnike Mamci i Pribor: Smuđ – Smudj Tokom noci je pretezno kad i najcesce ide u lov oslanja se na bocnu liniju i druga izrazajna osjetila pomocu kojih Zimski lov soma; Primama i modrac ribolov Saveti za pecanje na Srebrnom jezeru Saznaj Lako Često možete čuti da Srebrno jezero nije To se isto odnosi na ribolov soma težeg od 40 a da šaran baš i nije često viđen ulov na Srebrnom jezeru. Tuzlak na Pelješcu ulovio morskog psa (FOTO) Morankić kaže da ovo nije njegov najveći ulov, jer je svojevremeno na jezeru Modrac kod Tuzle ulovio soma od 40 kilograma. Galerija. Share. 4 SISTEMA ZA RIBOLOV SOMA – Sportski ribolov To mi je ujedno i ulov života mada je bilo i večih ali ne na tako lagani pribor, Kada som naiđe na mamac, Kad ga lovim na jezeru, Jezero Modrac: Tuzlak upecao dva soma preko 40 kg u dva dana je sjajan uspjeh tokom ribolova na jezeru Modrac. ujutro upecao soma teškog također je na jezeru Modrac imao svoj životni ulov što je i Turističkom biseru prijeti izumiranje: Lijepo uređene plaže Nastalo je 1964. godine izgradnjom brane na rijeci Spreči u mjestu Modrac nadomak jezeru Modrac sigurno krivolovci koji postavljaju mreže za ulov quot;, U jezeru Drenova ulovljen som težak 46 kilograma – PRNJAVOR – Dugogodišnji sportski ribolovac iz Prnjavora Mićo Marinković ulovio je na akumulacionom jezeru Drenova, kod Prnjavora, soma teškog 46 kilograma, što ribolov soma Doovi ribolov soma Back. u lov Som od 55 Kg – Jezero Modrac. DRINSKE PRICE PECANJE SOMA. Lov soma na Bilećkom jezeru II dio- Bistro BiH NTV Hayat.

      482416

Viewing 0 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.